top of page

ZARARLI ALIŞKANLIKLARA SDT TEKNİĞİ İLE DUR DEYİN!

Güncelleme tarihi: 23 Eki 2020

SDT (Somatopsişik DengelemeTekniği) Nedir?

Doğadaki tüm maddeler gibi insan organizması da yoğunlaşmış bir enerji alanıdır. Her maddenin kendi elektromanyetik frekansı vardır. İnsan vücudundaki tüm yapıların da doğal olarak kendilerine özgü farklı frekansları vardır. Aynı şey bakteriler, virüsler, parazitler ve toksinler için de geçerlidir. Onların da kendilerine özgü frekansları vardır. Mantar, toksin, allerjen ya da travma gibi nedenlerle ortaya çıkan bozuk titreşimler insan vücudunun elektromanyetik düzenleyici sistemlerinde yüklenme yaratır. Vücut bu yüklenmelerle baş edemediğinde hastalık bulguları belirir.

SDT tedavisi, hastalıkları, vücuda zararlı yabancı frekansları ortadan kaldırarak metabolizmayı, vücut sistemini düzeltir ve birçok hastalığı bu yolla tedavi eder. Vücudun düzgün işleyen sisteminde hastalık oluşmaz. SDT ile vücuttaki sistemlerin üzerindeki stresi ortadan kaldırma özelliği sayesinde vücut hastalıklardan korunmuş olur. SDT tedavisi her hastalık için başka bir frekans üzerinde çalışır.


SDT Terapisi Nedir?

SDT terapi uygulaması seanslar şeklinde uygulanır ve her hastaya özgü özelliğe sahiptir. Diğer bir ifadeyle kişiye özgü tedavi olarak adlandırmak da mümkündür. SDT tedavisinde seans sayısı hastanın tedavi gördüğü hastalık alanına, hastalığının ilerleme boyutuna ve hastanın tedavi için isteklilik derecesine göre değişiklik gösterir. 2 – 10 seans arasında ve ortalama 1,5 saat süren seanslar sonunda hemen her hastalığın çözüm odaklı sonuca ulaştırıldığını söylemek mümkündür. Bununla birlikte tedavinin bittiği yasal dönem dışında hastanın üçer aylık periyotlarda tekrar gözden geçirilip değerlendirilmesi şarttır. Bu sayede kalıcı tedavi gerçekleşmiş olur.

SDT tedavisini diğer klasik yöntemlerden ayıran en önemli özelliklerinin başında kesin çözüm odaklı olması, süreç boyunca hastayı yıpratmaması, kısa süre içinde sonuca ulaşması ve tedavi boyunca hiçbir kimyasal ilaç kullanılmaması gelir.


SDT Ne İşe Yarar?

Madde enerjinin yoğunlaştırılmış şeklidir ve bundan hareketle insan vücudu da ölçülebilir bir enerjiden oluşmaktadır. Her maddenin bir enerji frekansına sahip olduğunu düşünürsek vücudumuzun da frekanslardan örülü olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü iç organlarımız da kaydedilebilir frekanslar yayarlar. İşte bu bilgi çok iyi şekilde kullanılmış ve SDT yöntemi geliştirilmiştir.

SDT tedavisi vücuttaki hatalı frekansları ters frekans yöntemi ile olumlandırarak gelişmiş frekanslarla destekler, bu sayede birçok hastalığın tedavisinde büyük başarılar, olumlu sonuçlar elde eder.


SDT Yöntemi İle Hangi Konularda TEdavi Uygulamaları Yapıyoruz?


Sigara Bırakmada SDT: SDT tekniğinin etkili olduğu alanların biri de sigara alışkanlığından kurtulmaktır. SDT uygulaması yapılacak hastaya devamlı içtiği sigara son kez içirilir. Burada amaç ters frekanslarla vücuttaki sigara ile tanımlanmış frekansların temizlenmesi ve güçlendirilmiş frekanslarla sigara bağımlılığının sonlandırılmasıdır. SDT'nin tam başarısı hastanın bir daha sigara içmemesiyle doğru orantılıdır.


Alkol Bırakmada SDT: Alkol bağımlılığı derecesi her ne olursa olsun bağımlının kontrol altında izlemlerinin yapılmasıyla SDT'nin başarıya ulaştığı bir alandır. Tıpkı sigara bırakmada olduğu gibi ters frekans uygulaması yapılarak vücuttaki hasta frekanslar temizlenmeye uğraşılır. Buna ek olarak güçlendirilmiş frekanslarla vücut desteklenir. Sonuç olarak normal algılama düzeyine ulaştırılmış sağlıklı frekanslarla bağımlı alkol illetinden kurtulmuş olur. Ancak burada ön koşul hastanın ne olursa olsun bir daha kesinlikle alkol almamasıdır.


Gıda Silmede SDT:

Hamur işleri: SDT ile kilo verme terapileri unlu gıdalar üzerinden kullanıldığında hem vücudun bu gıdaya karşı isteği azalmakta, hem bu gıdanın yarattığı birçok sağlık probleminde düzelme olmaktadır. Bu yüzden de unlu gıdalar üzerinden yapılan rezonans terapileri halsizlikten, psikolojik problemlere… migren ve geçmeyen baş ağrılarından, kronik bağırsak problemlerine…birçok sağlık probleminde belirgin düzelme yaratmaktadır.  Rezonans seanslarının; kişilerin hamur işlerine düşkünlüğünü ve iştahı azalttığını, gluten intoleransının yarattığı problemlerin çözümünü sağlayarak metabolizmaya destek verdiğini söyleyebiliriz.


Şekerli gıdalar- Tatlılar: Sigara ya da diğer uyuşturuculara çok benzer bir şekilde bağımlılık yaratır. Bu “düşkün olma”, “çok yeme” “çok sevme” hali bu terapiler ile giderilebilir. Şekerin kendisinin metabolizmayı bozduğunu, insülin dengesini değiştirdiğini ve insülin dengesizliğinin vücudun enerjiyi depolama eğilimini arttırdığını biliyoruz. Hamur işleri ve şeker içeren gıdalar üzerinden yapılan terapi bu gıdaların alımını “otomatik” olarak azaltmaktadır. Bu tedaviyi alan kişilerin eskiden yaşadıkları şeker düşmelerini artık yaşamıyor olduğu gerçeği rezonans terapilerinin yarattığı enerjetik dengelemenin sonuçlarından sadece birisidir. Diyet yapmadan zayıflama.

Tuz: Çok tuz kullananlar için, terapiler diğer gıdalarla birlikte tuz üzerinden de yapılır ve kişilerin tuza “düşkün olma” hali giderilebilir.

Kahve: Terapiler kahve alımının otomatik olarak azalmasını sağlar.

İnek sütü ürünleri: Gluten içeren gıdalarla birlikte ikinci büyük intolerans gurubudur. Sebebi ise her kişinin çocukluk çağından itibaren her gün inek sütü içeren gıdalardan herhangi birisini kullanıyor olmasıdır. Aynı gluten gibi birçok hastalığın zemininde olan gizli sebeptir. Bu terapiler inek sütü içeren gıdalar üzerinden kullanıldığında (gluten’e benzer şekilde) birçok sağlık probleminde düzelme olabilmektedir.

Diğer gıdalar: Kişinin fazla kullandığı ve fazla düşkün olduğu her türlü “problemli” gıda için rezonans terapisi kullanılabilir.

Ruhsal Dengeleme ile SDT: Rezonans terapileri beynin çalışma kapasitesini ve enerjisini maksimum oranda destekleyerek birçok konuda size yardımcı olmaktadır. Vücudun enerjisi düştüğünde ve frekanslarımız bozulduğunda bu durum birçok rahatsızlığı da beraberinde getirir. Vücuttaki enerji blokajlarını kaldırarak duyguların kendi kendisini onarması durumu oluşur. Bu yöntem ile STRES, DEPRESYON, TRAVMALAR, KORKULAR, FOBİLER, KAYGILAR, ENDİŞELER, PANİK ATAK VE ÇOK DAHA FAZLA DUYGUSAL PROBLEMLER, uyku problemleri, halsizlik, enerji düşüklüğü, kas problemleri, hormonal sistemi dengeleme, mide ve bağırsak problemleri ve çok daha fazla fiziksel problem SDT yöntemi ile desteklenmektedir.

Psikolojik problemler enerjetik dengesizliğin dışavurumudur. Sorun ne olursa olsun, psikolojik problem yaşayan herkes için rezonans terapileri önerilir. Bach çiçekleriyle ilgili terapiniz belirlenir. Sizin için ihtiyacınıza uygun, sorun alanlarınızın çözümüne yönelik terapi süreciniz programlanır.


bottom of page